Stijnman Consultancy

 

Stijnman Consultancy & Mediation

 

 

Indien u besloten heeft uw huwelijk, geregistreerd partnerschap of andere samenlevingsvorm te beŽindigen kunnen wij u adviseren en begeleiden in de juridische en financiŽle afhandeling daarvan en de verdeling van hetgeen u samen heeft opgebouwd.

Wij kunnen u begeleiden bij het maken van uw afspraken aangaande uw echtscheiding.

In dat verband stellen wij, aan de hand van de door u gemaakte afspraken, uw echtscheidingsconvenant en het eventueel benodigde ouderschapsplan voor u op waarin deze afspraken worden vastgelegd.

De echtscheiding kunnen wij voor u bij de Rechter laten aanvragen door een advocaat waar wij in dat verband mee samenwerken.

Een ontbinding van een geregistreerd partnerschap waarbij geen minderjarige kinderen zijn betrokken kunnen wij via een notaris voor u verzorgen.

Wij kunnen u verder ook begeleiden bij de daarna eventueel benodigde verdeling van de ontbonden huwelijksgemeenschap via de notaris.

U kunt bij ons rekenen op een zorgvuldige en voortvarende wijze van behandeling van uw echtscheiding volgens deze procedure.


© 2010 - 2021 Stijnmanconsultancy.nl. Alle rechten voorbehouden

 

Disclaimer:

Gebruikmaking van informatie van deze website is geheel voor eigen risico. Wij kunnen en zullen daarvoor geen enkele verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid aanvaarden.

 

 

Stijnman Consultancy & Coaching


Postbus 127
1420 AC Uithoorn


E : info@stijnmanconsultancy.nl

W: www.stijnmanconsultancy.nl
T: 06-46151405


 

kvk : 34157869

Startadviesechtscheidingover ons